Vratio mi se rak i u četvrtom je stadijumu. Zašto ja? I zašto bilo ko? To niko ne zaslužuje: Bolna ispovest Šenon Doerti (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2020, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vratio mi se rak i u četvrtom je stadijumu. Zašto ja? I zašto bilo ko? To niko ne zaslužuje": Bolna ispovest Šenon Doerti (FOTO)

Poznata glumica se četiri godine nosi sa teškom bolešću ŠENON Doerti (48), glumica koja je širom sveta poznata po ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Čari", priznala je za ABC njuz da joj se rak dojke, koji je otkriven 2015. godine, vratio. - Pitanje je dana kad će procureti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde - rekla je Šenon. U ove četiri godine, koliko traje njena borba sa karcinomom dojke, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << često svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštavala o svemu kroz šta prolazi. O hemioterapijama, opadanju kose, mučninama, operacijama, suzama i tugama sa kojom se nosila. Aprila 2017. objavila je da je bolest u remisiji. Nažalost, podli rak se vratio. - Šaljem ti pozitivnu energiju da se boriš protiv zveri - napisao joj je jedan od fanova 3. febrauara. - Veća si i jača od bitke koju vodiš. Šaljem ti puno snage i ljubavi.PROČITAJTE JOŠ - Šenon Doerti se bori sa rakom dojke Drugi je napisao: - Upravo sam saznao sa vest. Ti si tako jaka i mnogima si velika inspiracija. Ti si borac. Moliću se za tebe da prođeš kroz sve i da ozdraviš. Hvala za sve što činiš i za svoju ljubav prema životinjama kojima pomažeš. Nadam se da će ti ljubav i nežnost sa svojim ljubimcima dati snagu da sve prebrodiš. Zaslušuješ samo najbolje. Hvala ti što pomažeš da ovaj svet bude bolji". - Jako mi je teško. Ima dana kada se pitam zašto ja, a onda nekada prihvatim bolest i kažem sebi zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu - rekla je Šenon na kraju intervjua za ABC.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Život je težak, ali ti si jača": Glumica u četvrtom stadijumu raka

Izvor: B92, 05.Feb.2020, 10:27

Čuvena glumica Šenon Doerti, zvezda serije "Beverli Hils" koja je bila popularna devedestih godina, Šenon Doerti objavila je da boluje od raka i da se njena bolest nalazi u četvrtom stadijumu...Njena koleginica, glumica Sara Mišel Geler, poručila joj je da je život težak, ali da zna da je Šenon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.