Vraćeni psi Ledi Gage

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2021, 13:38

Vraćeni psi Ledi Gage

Dva francuska buldoga američke pevačice Ledi Gage, koji su ukradeni u Holivudu, kada je iz vatrenog oružja ranjen muškarac koji ih je šetao, vraćeni su, saopštila je losanđeleska policija.

Pse Kodžija i Gustava, u policjsku stanicu je dovela neimenovana žena, za koju je kapetan policije Džonatan Tipet rekao da "nije verovatno da je umešana ili povezana s napadom".

Predstavnici Ledi Gage koji su došli u stanicu potvrdili su da su u pitanju njeni psi, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << AP.

Snimak nadzornih kamera pokazuje kako se Rajan Fišer, koji je šetao pse, bori sa dva muškarca koja su iskočila iz belog "sedana", nakon čega ga je jedan od otmičara pogodio u grudi.

Prema navodima policije, očekuje se da Fišer preživi.

U trenutku napada, čovek je šetao tri psa Ledi Gage, ali je jedan pobegao i kasnije je pronađen.

Predstavnik Ledi Gage je nakon incidenta rekao je da pevačica nudi 500.000 dolara otmičarima, bez postavljanja pitanja.

Ledi Gaga je trenutno u Rimu gde snima film.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.