Vozač zaspao. Epilog- svi jurili kokoške po putu VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač zaspao. Epilog- svi jurili kokoške po putu VIDEO

Linc -- Vozač kamiona koji je "zaspao na sekundu" naterao je 120 ljudi u Austriji da juri živinu po prometnoj saobraćajnici kod grada Linca.

Kamion sa više od 7.000 kokošaka prevrnuo se na autoputu kod austrijskog grada Linca, izazvavši kolaps u saobraćaju dok su nadležne službe vijale živinu po saobraćajnici, prenosi CNN.

Vozač je priznao krivicu rekavši da je “zaspao na sekundu”, što je bilo dovoljno da skrene na desno i sudari se sa stubom nadvožnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenele su "Večernje novosti".

Kokoške su bile na putu ka klanici, te je za njih ovo bila prilika da pobegnu na slobodu, pa makar u smeru saobraćaja.

"Kutije sa mrtvim i povređenim životinjama bile su razbacane duž 160 metara puta, dok je hiljade kokošaka trčalo na obe strane saobraćajnice", glasilo je saopštenje policije.

Na kraju je 120 vatrogasaca uspelo da pohvata odbegle ptice, ali tek nakon što su zatvorili deo autoputa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.