Vozač pokosio devojčicu na pešačkom

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač pokosio devojčicu na pešačkom

Devojčica A. S. (13) teško je povređena danas oko 15.30 sati kada je na nju naleteo automobil u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. Ona je potom bez svesti prebačena na Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju.

Devojčica je pokušala da pređe put na pešačkom prelazu koji nije obeležen zebrom, već samo znakom, a na nju je naleteo automobil “lada niva” kojim je upravljala jedna žena.

Ona je ulicu prelazila sa sestrom i starijom ženom, a njih dve su srećom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspele da izbegnu automobil koji je naleteo na A.S.

Devojčica je bez svesti i sa povredama glave prevezena kolima Hitne pomoći na Urgentni centar.

Prema poslednjim informacijama iz Urgentnog centra, devojčica je posle reanimacije sa teškim povredama glave smeštena na odeljenje za neurohirurgiju.

- Videla sam kada je automobil udario devojčicu na pešačkom. Odmah smo pritrčali da pomognemo, ali je devojčica već bila u nesvesti - kaže očevidac ovog nesrećnog događaja koji je želeo da ostane anoniman.

Samo pre 7 dana u Vojvođanskoj ulici život su izgubile dve starije sugrađanke kada ih je udario automobil na pešačkom prelazu.

Loša osvetljenost, manjak semafora i slabo obeleženi pešački prelazi su bitni faktori koji u kombinaciji sa neopreznom vožnjom čine Vojvođansku ulicu u Surčinu izuzetno opasnom za pešake.

-Valjda će neko konačno početi da se bavim pitanjem pešačkih prelaza u našoj ulici, jer uvek kad prelazimo put moramo da strahujemo za život - kaže sugrađanin koji živi u Vojvođanskoj ulici u Surčinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.