Izvor: B92, 28.Okt.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Beba povređena u nesreći

Beograd -- U Beogradu je u saobraćajnoj nesreći kod Careve ćuprije povređena četvoromesečna beba, koja je ispala iz kola i zbog povrede glave prebačena u Urgentni centar.

To je za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U tom udesu koji se desio sinoć oko 23:30, posle prevrtanja automobila, povređene su još dve osobe, koje su zadobile povrede glave i prebačene su u Urgentni centar, navela je Macura.

Ona je dodala da je u još jednoj saobraćajnoj nesreći, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutros oko 06:50 na uglu ulica Ljutice Bogdana i Bulevara mira, povređen muškarac koji je prebačen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći Beograda inervenisale su u toku protekle noći 133 puta, od čega 16 na javnom mestu.

Prema Macurinim rečima, Hitna pomoć je najviše intervenisala kod asmatičara i hroničnih bolesnika sa hipertenzijom.

Doktorka je savetovala građanima utopljavanje i korišćenje toplih napitaka, zbog hladnijeg vremena, provetravanje prostorija zbog mogućnosti pojave respiratornih infekcija i oprez u saobraćaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar policajaca

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2012

Nesvakidašnja saobraćajka I to se događa! U sudaru dva policijska automobila koji se dogodio juče oko 18 sati na raskrsnici Ulice Koste Stamenkovića i Bulevara oslobođenja u centru grada dve osobe su lakše povređene. Portparol Policijske uprave Leskovca Boban Zdravković rekao je da su u udesu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.