Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2023, 19:16

Vozač na sjedištu u autu našao zmiju otrovnicu

TREBINJE - Mišo Pamučina iz Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Trebinje u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, napravio je pravi podvig, istjeravši u trebinjskom naselju Gorica iz automobila golf veliku otrovnicu šargana, koju je vlasnik auta, otvorivši vrata, našao na sjedištu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VELIKA OTROVNICA U AUTOMOBILU: Otvorio je vrata i zaledio se od užasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023

Jedan Trebinjac našao je u kolima veliku otrovnicu...Mišo Pamučina iz Javne ustanove "Ekologija i bezbednost" Trebinje u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, napravio je pravi podvig, isteravši u trebinjskom naselju Gorica iz automobila golf veliku otrovnicu šargana, koju je vlasnik automobila,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.