VELIKA OTROVNICA U AUTOMOBILU: Otvorio je vrata i zaledio se od užasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 21:04

VELIKA OTROVNICA U AUTOMOBILU: Otvorio je vrata i zaledio se od užasa

Jedan Trebinjac našao je u kolima veliku otrovnicu.

Mišo Pamučina iz Javne ustanove "Ekologija i bezbednost" Trebinje u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, napravio je pravi podvig, isteravši u trebinjskom naselju Gorica iz automobila golf veliku otrovnicu šargana, koju je vlasnik automobila, otvorivši vrata, našao na sedištu, pišu mediji.

Vlasnik je automobil, prema tvrdnjama komšija, parkirao između stambenih zgrada, a prethodno je, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao sa sela, pa se pretpostavlja da je zmija tako i ušla, i srećom ga nije ugrizla, ali, s obzirom na to da ju je otvaranje vrata uplašilo, ona je pobegla ispod sedišta i nije se dala isterati.

- Potom smo se setili da pozovemo nadležne iz 'Ekologije' i da zmiju jedino dimom možemo isterati napolje, tako da smo u staroj posudi zapalili karton i najlon, dodali je Miši Pamučini iz ove firme kada je stigao, a koji to inače radi, a on je dimom isterao napolje i uhvatio specijalnom hvataljkom - ispričali su meštani Gorice.

Zanimljivo je da je Pamučina, odmah nakon hvatanja zmije, otišao na drugu intervenciju uništavanja gnezda stršljenova i da nednu svoju intervenciju ne naplaćuje ni on, niti ustanova "Ekologija i bezbednost".

Pamučina je nedavno ispričao da je u ovoj godini ulovio petnaestak zmija, što je mnogo manje u odnosu na prethodne godine, ali je samo u posljednja dva meseca uništio više od stotinu gnezda stršljenova i osa.

Za hvatanje zmija su u "Ekologiji i bezbednosti" nabavili specijalnu hvataljku, jer Mišo zmije ne ubija, već ih samo uhvati iza vrata i tako prebacuje u posude u kojim ih transportuje do opustelih mesta i kamenjara i tamo ih pusti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠARGAN SEO ZA VOLAN Trebinjac otvorio vrata auta i na sedištu ugledao otrovnicu, u pomoć je stigao zmijolovac Miša i OVAKO uhvatio uljeza

Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 09:21

Mišo Pamučina iz Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Trebinje u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, napravio je pravi podvig. Isterao je iz automobila „golf“ zmiju otrovnicu, koju je vlasnik automobila, otvorivši vrata, našao na sedištu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.