Vozac-kantrimena-Marko-Milicev-uhapsen-u-Kini

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozac-kantrimena-Marko-Milicev-uhapsen-u-Kini

Marko Milićev osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u Kini.

Marko Milićev osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu "mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u Kini, saznaje Kurir.

Kako je Kurir ranije pisao, istražni organi uspeli su da lociraju Milićeva u centralnom delu ove azijske zemlje.

"Milićev >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je 10. avgusta s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otputovao u Istanbul, odakle je nestao već 13. avgusta. Utvrđeno je da je on iz Turske odleteo za Hongkong, odakle je otišao u centralnu Kinu. Milićev je najpre lociran na aerodromu u Hongkongu, a njegovo kretanje je pomno praćeno i utvrđeno je da se sada nalazi u centralnoj Kini", reklao je tada naš izvor.

"Verovatnije je da mu u skrivanju pomažu rođaci ili prijatelji. On nije kriminalac velikog kalibra da bi ga čuvala tamošnja mafija", rekao je nedavno za naš list bivši funkcioner DB Božidar Spasić.

Spasić ističe da je teško skrivati se u Kini, ali navodi da to nije nemoguće.

Saputnice Marka Milićeva iz „kantrimena“, kao i njegov kum Bratislav Vesović, podsetimo, sumnjiče se za pomaganje počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni su uhapšeni 18. avgusta i od tada su u pritvoru, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović, zatim Nikola Lepen i taksista Saša Janković, koji je pomagače prevezao do Zvezdare. Jedini koji još izmiče poteri je vozač „kantrimena“ Milićev, koji je najverovatnije utočište pronašao u Kini.

"Tamara Bogdanović i Milica Novaković su od hapšenja 18. avgusta, pa sve do pre dva dana tvrdile da ne poznaju Milićevljevog kuma Vesovića. Međutim, na novom saslušanju pred tužiocem, tokom kog su odlučile da „otvore dušu“, one su priznale da poznaju ovog mladića i prepoznale ga na fotografijama. Juče su se, prvi put otkako su pritvoreni, ponovo susrele „oči u oči“ sa njim i ponovile bez dileme da je to čovek koji je došao da Milićevu „pomogne“ da sakrije tragove posle nesreće na Brankovom mostu", kaže izvor Kurira.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Milićev uhapšen u Kini

Izvor: Akter, 01.Sep.2014

Marko Milićev uhapšen je u Kini po poternici srpskog Interpola zbog sumnje da je svojim vozilom "kantrimen" na Brankovom mostu udario Luku Jovanovića..Milićev je bio u bekstvu, pošto je napustio Srbiju 10. avgusta letom za Istambul u 12,25 sati sa svojim pasošem...Poternica je bila raspisana na...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.