Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario u automobil, troje poginulo

SKOPLJE - Tri osobe poginule su danas kada je teretni voz udario u automobil u blizini kumanovskog sela Romanovce, dok se četvrta osoba spasila tako što je iskočila iz vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije.

Poginuli su vozač automoila "golf", skopske registracije, i dvije saputnice, dok je četvrti saputnik uspio da iskoči iz vozila prije udara.

Nesreća se dogodila u 11.45 časova na obilježenom putnom prelazu ispred željezničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stajališta "Prevoj" između stanica Kumanovo i Romanovce.

Uviđaj su izvršili javni tužilac i pripadnici Policijske uprave u Kumanovu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Makedoniji, troje mrtvih

Izvor: Mondo, 22.Jul.2018

Tri osobe poginule su danas kada je teretni voz udario u automobil u blizini kumanovskog sela Romanovce...Foto: MONDO, Mario Milojević..Četvrta osoba koja je bila u automobilu se spasila tako što je iskočila iz vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije...Poginuli su vozač...

Nastavak na Mondo...

Tragedija kod Kumanova: Voz udario u auto, TROJE MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2018

Uviđaj izvršen..Tri osobe poginule su danas kada je teretni voz udario u automobil u blizini kumanovskog sela Romanovce, dok se četvrta osoba spasila tako što je iskočila iz vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije...Pročitajte i:..Poginuli su vozač automobila "golf",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.