Voz naleteo na kombi na putnom prelazu kod Zvornika

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na kombi na putnom prelazu kod Zvornika

Zvornik -- Putnički voz na putnom prelazu između Zvornika i Brasine naleteo je večeras na kombi, ali nema povređenih, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

Saobraćajna nezgoda se dogodila u 18.35 sati, a putni prelaz bio je obezbeđen znakovima vertikalne drumske signalizacije.

"Infrastruktura železnice Srbije" u saopštenju navodi da je do vanrednog događaja došlo zbog nepoštovanja saobraćajne signalizacije vozača kombija.

Oni podsećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se tokom letnjih meseci dogodilo nekoliko vanrednih događaja na putnim prelazima, u kojima nije bilo povređenih i nastradalih, a svi su se dogodili zbog nepoštovanja propisa i saobraćajne signalizacije vozača drumskih vozila.

Zato upozoravaju da se poštuju propisi i signalizacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.