Vojni sindikat podržao heroj Sovjetskog saveza, general Valerij Vostrotin

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni sindikat podržao heroj Sovjetskog saveza, general Valerij Vostrotin

Vojni sindikat Srbije nastavio je da objavljuje pisma podrške njihovom predsedniku Novici Antiću koji je drugostepenom presudom Vojnog disciplinskog suda kažnjen oduzimanjem čina i gubitkom posla.

Između ostalih Antića i VSS je podržao i rukovodilac moskovskog gradskog odeljenja Sverusijske organizacije "Boevo bratstvo", heroj Sovjetskog Saveza, Valerij A. Vostrotin.

"Pozicija u kojoj se vi nalazite jeste pozicija čoveka kod kog je interes socijalne zaštite ‎na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvom mestu, pozicija zasnovana na zakonu i pozicija patriote svoje otadžbine. Dugogodišnja saradnja sa vama, nesporno govori o tome da ste vi častan i savestan čovek, koji je brižan rukovodilac i principijelan zaštitnik ‎prava i sloboda onih koji smatraju i veruju da je odbrana Domovine njihov glavni životni cilj. Uveravam vas da imate punu i potpunu podršku u svom vašem delovanju usmerenom ka podršci veterana i članova njihovih porodica kao i na očuvanju državnog autoriteta Srbije u celom svetu", stoji između ostalog u ovom pismu podrške.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Antić o oduzimanju čina: Kad sindikat ne možete da ućutkate

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018

Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić kaže da je oduzimanje čina najstroža kazna koja se nekom u Vojsci može izreći, ali da je odluka protivpravna, jer je osuđen zbog nečeg što nema veze s vršenjem službe...Viši vojni disciplinski sud Ministarstva odbrane odlučio je prošle nedelje da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.