Vojni penzioneri iz hotela Bristol stupili u štrajk glađu

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni penzioneri iz hotela Bristol stupili u štrajk glađu

Vojni penzioneri smešteni u nekadašnjem hotelu "Bristol" u Beogradu stupili su danas u štrajk glađu koji će po rečima jednog od njih, Dragana Stojanovića, trajati dok ne budu rešeni njihovi stambeni problemi. Članak Vojni penzioneri iz hotela Bristol stupili u štrajk glađu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanari hotela Bristol stupili u štrajk glađu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Sep.2019

Vojni penzioneri smešteni u nekadašnjem hotelu "Bristol" u Beogradu stupili su danas u štrajk glađu koji će, prema rečima jednog od njih, Dragana Stojanovića, trajati dok ne budu rešeni njihovi stambeni problemi. Obraćajući se novinarima u holu nekadašnjeg hotela, Stojanović je kazao da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Stanari hotela Bristol štrajkuju glađu

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Deset porodica koje borave u hotelu Bristol počelo je oko 11 časova štrajk glađu. Kako prenosi N1, stanari navode da od štrajka glađu neće odustati, sve dok ne budu rešeni njihovi stambeni problemi. Članak Stanari hotela Bristol štrajkuju glađu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.