Vođa Škorpiona sahranjen sa ženom i sinom

Izvor: Press, 04.Jan.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa Škorpiona sahranjen sa ženom i sinom

Troje članova porodice Medić poginulo je 31. decembra u teškoj saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci.

Tragediju je najteže podnela Srbislava, koja je u jednom danu ostala bez roditelja i mlađeg brata. Mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji okupili su se juče ispred kuće Medićevih roditelja u selu Stejanovci.
 Tužna povorka od više stotina ljudi ispratila je Ljiljanu, Slobodana i Dražu do njihove večne kuće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Roditelji i njihov maloletni sin sahranjeni su u istoj grobnici, a Draža će u belom kovčegu zauvek spavati između majke i oca.
- Ljiljo moja, što si otišla? Kad ćeš da mi se vratiš? Slobodane, čuvaj našu Ljilju i našeg Dražu - jaukala je rođaka.
Kad je beli kovčeg spuštan u raku, grobljem su se zaorili jauci i plač.
- Neka vam je laka crna zemlja - kroz suze je rekao jedan rođak.

Sahrani porodice Medić, prema kazivanju pojedinih meštana, prisustvovali su i pripadnici paravojnih formacija koje su učestvovale u ratu na prostoru bivše SFRJ. Podsetimo, Slobodan Medić, njegova supruga i sin poginuli su kad je vozač „renoa“ Dejan K. (28), koji je imao 1,9 promila alkohola u krvi, prešao u suprotnu traku i udario u „tojotu“, u kojoj je bila tročlana porodica. Medić, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ratnih zločina, nastradao je vraćajući se u zatvor u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sahranjeni tragično nastradali mladići u Leskovcu i Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 04.Jan.2014

LESKOVAC – U Leskovcu i Vlasotincu danas su do večne kuće ispraćeni Dragoljub Janković Gaga (27) i njegov rođak Millan Gavrilović Điđi (26), poginuli juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći...Sahrani Jankovića na Svetoilijskom groblju u Leskovcu prisustvovalo je oko hiljadu ljudi....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.