Sahranjeni tragično nastradali mladići u Leskovcu i Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 04.Jan.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjeni tragično nastradali mladići u Leskovcu i Vlasotincu

LESKOVAC – U Leskovcu i Vlasotincu danas su do večne kuće ispraćeni Dragoljub Janković Gaga (27) i njegov rođak Millan Gavrilović Điđi (26), poginuli juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Sahrani Jankovića na Svetoilijskom groblju u Leskovcu prisustvovalo je oko hiljadu ljudi. Od njega su se pored neutešnih roditelja Violete i Zorana i mlađeg brata Nikole, oprostili rođaci, prijatelji i kolege bajkeri i karatisti.

Gavrilovića >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su ispratili mnogi Vlasotinčani, a za njim su neutešni ostali majka Sunčica, otac Nebojša i mlađi brat Nemanja.

Stradali su juče oko 3,30 časova na regionalnom putu Leskovac-Lebane, kada je Janković izgubio kontrolu nad „fiat stilom“ i na krivini kog groblja u Bošnjacu. Automobil je udario u zaštitnu ogradu i više puta se prevrnuo.

Gavrilović je sedeo na zadnjem sedištu, a suvozač Mirko Mitić (27) je lakše povređen.

U razmaku od 5 do 10 sekundi na „fiat“ je naletela „škoda oktavija“ sa troje putnika, zapravo, sa prijateljima i rođacima sa kojima su poginuli mladići bili na zabavi u hotelu „Caričin grad“ u Lebanu.

Putnici iz tog vozila Igor Stevanović, Vitomir Petković i Jelena Đermanović su, na sreću, prošli bez povreda.

Tužilac Osnovnog suda u Lebanu Stanislav Stanković kaže za Jugmediu da su se dva vozila kretala prebrzo. „Očekuju se rezultati analize krvi, obdukcije i izveštaj Automoto saveza“, kaže Stanković uz ocenu da u svom poslu nije video stravičniji saobraćajni prizor.

Tužilac kaže da ni jedan od ispitanih učesnika nije rekao da su se dva vozila i dva vozača preticali na tom putu i da on nema takvih saznanja.

Dragoljub Janković Gaga bio je direktor porodične firme “Gran Pi” i apsolvent Tehničkog fakulteta u Boru, dok je njegov brat od tetke Milan Gavrilović Điđi radio u porodičnoj prodavnici auto delova u Vlasotinci, a u Nišu studirao na DIF-u.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Gavrilovići

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.