Voditeljka N1: Na kraju je ispalo da je Vučić bio u pravu VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 18:24

Voditeljka N1: Na kraju je ispalo da je Vučić bio u pravu VIDEO

Beograd -- Voditeljka TV N1, govoreći o tekstu Špigla i odnosima Srbije sa Zapadom i Istokom, priznala je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u pravu.

To se odnosi na Vučićevu izjavu da Srbija ne mora da se opredeljuje za bilo koju stranu u geopolitičkom sukobu.

"Nemački Spiegel piše takođe o popustljivosti Zapada prema Vučiću, ali i o ruskom uticaju na Balkanu kroz Srbiju i potencijalnom širenju sukoba van granice Ukrajine. E, sad, koja je to vremenska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili politička granica, Vi kažete da neće moći doveka tako ali mi već godinama slušamo 'moraćemo se opredeliti', pa se to ne dešava, i onda predsednik kaže: 'koliko puta sam čuo moraću, pa nisam morao', i na kraju stvarno ispadne da je tako", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.