Vlažni i mokri kolovozi mogući u Vojvodini

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlažni i mokri kolovozi mogući u Vojvodini

Prelazak za suv na mokar kolovoz je veoma opasan, posebno ako se ide neprilagođenom brzinom

Foto: MONDO/Marko Tanasković

Prema najavama meteorologa, postoje uslovi za slabu kišu i nisku oblačnost u Vojvodini, pa se tamo mogu očekivati vlažni i mokri kolovozi.

Magla je moguća na deonicama pored reka i preko planinskih prevoja, kao i kotlinama centralne i zapadne Srbije.

Zbog ovakvih vremenskih uslova podsećamo vozače da je prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za suv na mokar kolovoz veoma opasan, a posebno ako vozilo ide većom brzinom i rastojanje između nije dovoljno za bezbedno zaustavljanje.

Kiša dovodi i do odrona na putevima koji vode kroz useke i klisure.

Putari su pristuni na autoputu od Horgoša do Malo Iđoša, kao i na magistralnom putu od Zrenjanina ka Ečkoj.

Do 26. marta su produženi radovi na Zrenjaninskom putu na petlji Kovilovo. Radi se na ulivnoj traci na petlji za vozila koja se kreću Zrenjaninskim putem iz pravca Beograda, a žele da nastave ka Zemunu preko Pupinovog mosta. Ovi vozači treba da se odvoje pre petlje Kovilovo ka Pančevačkom putu, a zatim se kod sportskog centra "Kovilovo" ponovo vraćaju na Zrenjaninski put kako bi nastavili ka Zemunu i Batajnici.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim teminalima graničnih prelaza vozila se zadržavaju do 30 minuta. Međutim, teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju znatno duže: na Kelebiji četiri sata, na Horgošu i Batrovcima tri, a kod Bogojeva i Sremske Rače 60 minuta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.