Vlasnik picerije uhvaćen na delu poriče da je masturbirao u kuhinji

Izvor: Blic, 19.Jul.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik picerije uhvaćen na delu poriče da je masturbirao u kuhinji

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj sedi gospodin, navodno vlasnik picerije "Džersi Džo" masturbira u kuhinji svog restorana. Međutim vlasnik uspešnog restorana je reporteru Hafington posta rekao da on nije čovek na fotografiji koja je obišla internet. Vlasnik picerije na "radnom mestu"

Nakon što mu je reporter pokazao fotografiju, vlasnik je odbrusio da to nije on i da na slici uopšte nije njegova picerija.

On se opravdao time da je skoro otpustio dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << momka, a sada će on da ispadne žrtva nezadovoljnog bivšeg radnika.

Kao što i obično biva na internetu, sada je restoran postao predmet sprdnje, a na Fejsbuk profilu im se pojavljuju šaljivi komentari.

- Pica sa belim sirom ima čudan ukus - napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže.

VIDEO > Vlasnik picerije suočen sa slikom masturbacije:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik picerije uhvaćen na delu poriče da je masturbirao u kuhinji

Izvor: Dzungla.org, 19.Jul.2013

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj sedi gospodin, navodno vlasnik picerije „Džersi Džo“ masturbira u kuhinji svog restorana. Međutim vlasnik uspešnog restorana je reporteru Hafington posta rekao da on nije čovek na fotografiji koja je obišla internet.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

UHVAĆEN NA DELU: Vlasnik picerije masturbirao u kuhinji

Izvor: Kurir, 20.Jul.2013, 14:10

Vlasnik picerije Džersi Džo rekao je da nije na slici i da to nije njegova picerija već da je žrtva..Vlasnik picerije "Džersi Džo" masturbira je u kuhinji svog restorana i ta slika je obišla celi svet. Međutim, vlasnik  restorana je rekao da on nije čovek na fotografiji i da je žrtva otpuštenih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.