Vlada Srbije osnovala radnu grupu za koordinaciju inspekcija u borbi protiv pandemije

Izvor: Beta, 23.Okt.2020, 17:56

Vlada Srbije osnovala radnu grupu za koordinaciju inspekcija u borbi protiv pandemije

 Na sednici vladine Кoordinacione komisije za inspekcijski nadzor danas je formirana radna grupa radi koordinacije republičkih inspekcija prilikom kontrole mera za sprečavanje širenja COVID-19.To, kako se navodi u saopštenju, znači da se od danas u borbu protiv COVID-19 uključuju inspekcije koje do sada nisu imale nadležnost da kontrolišu primenu i poštovanje mera prvencije širenja virusa - veterinska, tržišna, inspekcija rada, poreska, ali i sve ostale, po broju manje inspekcije.Dodaje se da Srbija ima 44 inspekcije na republičkom nivou i sve one će pod vodjstvom Sanitarne inspekcije krenuti u nadzor na teritoriji cele Srbije."Кoordinisaće se planovi nadzora različitih inspekcija na lokalnom i republičkom nivou i ciljaće, pre svega, oblasti visokog rizika, odnosno objekte gde primena mera ima najveći efekat za sprečavanje širenja virusa", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Održana 3. sednica Skupštine opštine Odžaci

Izvor: 025info.rs, 23.Okt.2020

Danas je održana treća sednica Skupštine opštine Odžaci. I ovog puta, zasedalo se u višenamenskoj sali Sportskog centra Odžaci, uz poštovanje propisanih mera zaštite radi sprečavanja širenja virusa COVID – 19. Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine opštine Goran Đaković,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.