Vlada: Potvrđeni sporazumi, usvojene strategije...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2021, 16:16

Vlada: Potvrđeni sporazumi, usvojene strategije...

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Austrije o saradnji u oblasti zaštite od katastrofa.

Na sednici je usvojen Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Maroko o saradnji u oblasti odbrane u cilju doprinosa razvoja celokupnih bilateralnih odnosa dve države, saopštila je vladina Služba za saradnju s medijima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na sednici je usvojena Strategija za borbu protiv širenja oružja za masovno uništenje za period od 2021. do 2025. godine, s obzirom na to da je Srbija opredeljena da i dalje razvija svoj administrativni i regulatorni okvir kako bi unapredila nivo primena mera u ovoj oblasti.

Vlada Srbije donela je odluku o proglašenju "Kovačevića pećine" koja se nalazi na teritoriji opštine Krupanj, spomenikom prirode, s obzirom na to da predstavlja najduži i najznačajniji speleološki objekat u ovom delu Zapadne Srbije, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada Srbije: Duplirane nagrade sa osvajanje medalja na Olimpijskim igrama

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2021

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predloge zakona koji regulišu saradnju sa Austrijom i Marokom, u oblasti zaštite od katastrofa i u oblasti odbrane, Strategiju za borbu protiv širenja oružja za masovno uništenje, izmenu Uredbe o sportskim priznanjima i novčanim nagradama, kao i zaključak...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.