Višemilionski grad stavlja se u karantin

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 08:11

Višemilionski grad stavlja se u karantin

Melburn -- Drugi po veličini grad u Australiji, Melburn, biće stavljen pod karantin zbog koronavirusa, prenosi kao hitnu vest agencija AFP.

Nakon rekordnog porasta broja zaraženih koronavirusom, australijska država Viktorija ponovo će uvesti mere karantina u Melburnu i još jednoj oblasti, potvrdio je danas premijer Danijel Endrjuz.

Mere karantina važiće od sutra uveče i biće na snazi tokom šest nedelja, prenela je agencija Rojters.

U Viktoriji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u poslednja 24 sata korona virus potvrđen kod još 191 osobe od 199, koliko je zabeleženo na teritoriji čitave Australije.

Ovo je najveći broj zaraženih u ovoj državi u jednom danu od početka pandemije, nakon prethodnog rekorda od 127 koji je prijavljen juče.

Od početka pandemije u Australiji je potvrđeno 8.755 slučajeva zaraze korona virusom, od čijih je posledica preminulo 106 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Višemilionski grad se stavlja u karantin

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

Drugi po veličini grad u Australiji, Melburn, biće stavljen pod karantin zbog korona virusa, prenosi kao hitnu vijest agencija AFP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.