Više od stotinu poziva Hitnoj, povređena trojica muškaraca

Izvor: B92, 09.Jul.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od stotinu poziva Hitnoj, povređena trojica muškaraca

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređena su trojica muškarca, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

U nesreći koja se oko ponoći dogodila na raskrsnici Drajzerove i Bulevara Vojvode Mišića povređen je muškarac (51) koji je posle intervencije ekipe Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, rečeno je agenciji Beta.

Muškarac (39) koji je povređen u nezgodi u Ulici Vojslava Ilića, takođe je posle ukazane pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevezen na dalje lečenje u Urgentni centar, dok je treći muškarac povređen u udesu u Golsvortijevoj ulici odbio transport do zdravstvenog centra.

Lekari Hitne pomoći imali su ukupno 102 intervencije, od kojih 20 na javnom mestu. Za pomoć lekara najčešće su zvali astmatičari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.