Trojica povredjena u tri udesa u Beogradu

Izvor: Beta, 09.Jul.2018, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica povredjena u tri udesa u Beogradu

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povredjena su trojica muškarca, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći.U nesreći koja se oko ponoći dogodila na raskrsnici Drajzerove i Bulevara Vojvode Mišića povredjen je muškarac (51) koji je posle intervencije ekipe Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, rečeno je agenciji Beta.Muškarac (39) koji je povredjen u nezgodi u Ulici Vojslava Ilića, takodje je posle ukazane pomoći prevezen na dalje lečenje u Urgentni centar, dok je treći muškarac povredjen u udesu u Golsvortijevoj ulici odbio transport do zdravstvenog centra.Lekari Hitne pomoći imali su ukupno 102 intervencije, od kojih 20 na javnom mestu. Za pomoć lekara najčešće su zvali astmatičari.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojica muškaraca povređena u tri saobraćajne nesreće

Izvor: RTS, 09.Jul.2018

Tri muškarca povređena su u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekao je "Tanjugu" saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac. . U udesu, do kojeg je došlo tri minuta posle ponoći na uglu ulica Teodora...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.