Više od 1.000 radnika GSP radi na Badnje veče

Izvor: Blic, 07.Jan.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1.000 radnika GSP radi na Badnje veče

Predsednik skupštine Grada Aleksandar Antić i novi direktor GSP “Beograd” Mileta Radojević posetili su večeras pogon gradskog prevoza na Novom Beogradu i zahvalili se radnicima ovog preduzeća što, kako su rekli, rade dok velika većina građana praznuje na Badnje veče.

U GSP "Beograd” večeras, u trećoj smeni od 22 do 5 sati, radi više od 1.000 radnika, a u novobeogradskom pogonu o autobusima i redu vožnje brine više od 70 zaposlenih među kojima i šesdesetjednogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dikosava Crvanković.

- Nije mi prvi put da radim na Badnje veče. Jednostavno tako ti zapadne smena, radila sam, na primer i za Novu godinu. Porodica shvata moje obaveze, a imam dobru saradnju sa svim kolegama pa mi uz njih ništa nije teško. Ove godine, Bože zdravlja, idem u penziju - priča Dikosava koja već 30 godina radi kao parkirer u GSP "Beograd”.

Radnici pogona upoznali su se i sa novim direktorom preduzeća Miletom Radojević, a tokom susreta sa predstavnicima Grada poslužili su se posnim kolačima, čajem i sokovima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preko 1.000 radnika GSP-a radilo za Badnje veče

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2011

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić obišao je na Badnje veče, zaposlene u autobuskom pogonu GSP "Beograd" u opštini Novi Beograd i zahvalio svima koji rade na ovaj veliki verski praznik...Antić je, u razgovoru sa vozačima, mehaničarima i dispečerima GSP "Beograd", u ime Skupštine grada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Za nabavku osnovnih sredstava 100 miliona evra

Izvor: Danas, 07.Jan.2011

Samo za proteklu i ovu godinu planirana je nabavka osnovnih sredstava u vrednosti od 100 miliona evra, izjavio je novopostavljeni direktor GSP Mileta Radojević, na Badnje veče, prilikom posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Antića, pogonu GSP -a u Novom Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.