Viber i WhatsApp možete da koristite i BEZ INTERNETA. Evo i kako

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viber i WhatsApp možete da koristite i BEZ INTERNETA. Evo i kako

Da li ste znali da WhatsApp, Viber ili Messenger odsad možete da koristite iako niste povezani na Internet? Dovoljno je da imate SIM karticu "ChatSim" koju izdaje vlasnik jednog italijanskog teleoperatera, a može se kupiti i u nekim prodavnicama kod nas.

Kartica se ne razlikuje od bilo koje druge, osim što ima poseban dodatak za slanje poruka što korisnicima omogućava da komuniciraju preko WhatsAppa, Vibera ili Messengera potpuno besplatno.

Kartica se može koristiti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preko 150 zemalja širom sveta, među kojima je i Srbija. Kartica traje godinu dana i košta 999 dinara, a korisna je za sve one koji mnogo putuju i imaju problema s povezivanjem na internet.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Evo kako slati poruke s WhatsAppa bez internet veze

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 12:33

Jeste li znali da se popularna aplikacija WhatsApp može koristiti i bez korišćenja internet veze? Ako niste, onda je vreme da saznate kako ostati u kontaktu sa svojim bližnjima koristeći ovu aplikaciju čak i kad nemate mogućnost povezivanja na internet...Ono što se donedavno činilo nemoguće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.