Vezao ženu za prugu i legao pored nje, a onda ih je voz PREGAZIO BRZINOM 320 km na sat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezao ženu za prugu i legao pored nje, a onda ih je voz PREGAZIO BRZINOM 320 km na sat!

Policija je identifikovala žrtve na osnovu automobila koji je bio parkiran uz zaštitnu ogradu pruge

Francuski brzi voz, koji je išao 320 km na sat, pregazio je bračni par u ponedeljak blizu Bovilije na Loari. U početku se sumnjalo na nesreću, ali policija sada veruje da se radi o ubistvu i samoubistvu, jer je žena bila vezana za prugu.

Gijom Gremi (36) bio je automehaničar oženjen sekretaricom Emili Ajun (34), a iza njih je ostalo četvoro dece. Par je imao bračne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probleme pa su poslednjih nedelja živeli razdvojeno, dok je Gijom uoči tragedije bio na bolovanju zbog teške depresije.

, koja je presečena kleštima. U njihovom domu nisu nađeni nikakvi tragovi borbe.

Istražitelji su prikupili tragove sa tela, koje je voz vukao kilometrima, i došli do zaključka da je najvjerovatnije u pitanju ubistvo.

"Članci žene bili su zalepljeni belom trakom, dok je muž zadnjih deset dana proveo na Balearskim ostrvima, da bi se vratio u subotu", izjavio je tužilac Remi Kuten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.