Brzi voz pregazio bračni par u Francuskoj: Sumnja se na ubistvo i samoubistvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzi voz pregazio bračni par u Francuskoj: Sumnja se na ubistvo i samoubistvo!

Iza njih ostalo četvoro dece

Francuski brzi voz („te že ve“) pregazio je bračni par u ponedeljak blizu severne varošice Bovilije na Loari. U početku se sumnjalo na nesreću, ali policija sada veruje da su posredi ubistvo i samoubistvo, jer je žena žena bila vezana za prugu.

Automehaničar Gijom Gremi (36) bio je oženjen sa sekretaricom Emili Ajun (34), a iza njih je ostalo četvoro dece. Par je imao bračne probleme, pa su poslednjih nekoliko nedelja živeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razdvojeno, dok je Gijom uoči tragedije bio na bolovanju zbog teške depresije.

Policija je identifikovala žrtve na osnovu BMW-a parkiranog uz zaštitnu ogradu pruge, koja je presečena kleštima. U njihovom domu nisu nađeni nikakvi tragovi borbe.

Istražitelji su prikupili tragove sa tela, koja je voz vukao kilometrima, i došli do zaključka da je najverovatnije u pitanju ubistvo.

- Članci žene bili su zalepljeni belom trakom. Muž se posle deset dana koje je proveo na Balearskim ostrvima u subotu vratio kući – izjavio je tužilac Remi Kuten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.