Vesna Pešić DIREKTNO pozvala na ubistvo Vučića! Čeka se REAKCIJA NADLEŽNIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pešić DIREKTNO pozvala na ubistvo Vučića! Čeka se REAKCIJA NADLEŽNIH!

Bivša političarka Vesna Pešić preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je na svom tviter nalogu ostavila jasnu poruku upućenu drugim tviterašima.

- Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu... - napisala je Pešićka.

Autorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svoju mržnju iskazanu prema Aleksandru Vučiću rešila da ukloni sa društvene mreže tviter, pa obrisala ovaj skandalozni tvit.

Podsećamo,  u Šapcu je prošle godine uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže Tviter uputila niz veoma ružnih uvreda i pretnji sinu i ćerki predsednika Aleksandra Vučića.

Kako je tada saopštio MUP, Odeljenje za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsilo je  A. J. A. (49) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandalozna i strašna pretnja - Vesna Pešić DIREKTNO pozvala na ubistvo Vučića: “Nema bojkota, samo cev u glavu”

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2020

Bivša političarka Vesna Pešić preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je na svom tviter nalogu ostavila jasnu poruku upućenu drugim tviterašima Bivša političarka Vesna Pešić preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je na svom tviter...

Nastavak na Večernje novosti...

Vesna Pešić: Sprema se doživotni Vučić, samo cev u glavu; Đorđević: Ispitati mentalno stanje gospođe Pešić

Izvor: B92, 18.Jan.2020

Nekadašnja političarka i sociološkinja Vesna Pešić sinoć je na Tviteru objavila poruku u kojoj je, prema tumačenju mnogih, pozvala na ubistvo predsednika...Sporan tvit u kome je, tvrdeći da Aleksandar Vučić hoće da se "proglasi doživotnim predsednikom" i da "Putin baš to radi", napisala:...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.