Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 06:56

Vesić: Osuđujem blokadu mosta Gazela

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je večeras da najoštrije osuđuje blokadu mosta Gazela, uz poruku da svako ima da pravo da izrazi svoj politički stav, pa i protestom, ali da, kako je rekao, "niko nema pravo da zaustavlja saobraćaj i maltretira druge ljude".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Zloupotrebljavaju tragediju kako bi oteli vlast

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023

BEOGRAD – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Goran Vesić izjavio je, povodom protesta “Srbija protiv nasilja”, da je svaki politički protest legitiman, ali da niko od učesnika nema pravo na nasilje, pretnje i iživljavanje nad onim građanima koji ne žele da učestvuju u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.