Vesić: Rebalans budžeta Beograda sledeće nedelje pred odbornicima

Izvor: Beta, 07.Feb.2022, 20:44

Vesić: Rebalans budžeta Beograda sledeće nedelje pred odbornicima

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Gradsko veće usvojilo rebalans budžeta Beograda, koji će pred odbornicima Skupštine biti sledeće nedelje.On je za Radio-televiziju Srbije (RTS) kazao da će budžet koji će biti usvojen 14. februara, iznositi više od 165,9 milijardi dinara i dodao da je to najveći budžet glavnog grada do sada."Bitno je povećan budžet gradskim opštinama, za oko sedam odsto, a budžet gradu za oko tri odsto", naveo je Vesić.Prema njegovim rečima, povećan je budžet za životnu sredinu, za oko deset odsto.Vesić je rekao da će biti finansirana kupovina tablet računara za učenike, kao i udžbenika za roditelje čija deca će ove godine upisati prvi i drugi razred.Zamenik gradonačelnika Beograda je najavio da će u utorak početi kontrola buke i da će komunalna milicija prvo upozoriti one koje prave buku, a ukoliko je ne smanje, komunalci mogu da napišu kaznu i da uklone izvor buke."Konačno počinje primena Zakona o buci. Buka je jedan od većih problema grada Beograda. Sada će svi moći normalno da rade jer najveći broj ugostitelja radi normalno. Ona manjina koja je maltretirala gradjane koji žive u zgradama, to više neće moći", ocenio je Vesić.Dodao je da će do kraja februara početi ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Rebalans budžeta Beograda sledeće nedelje pred odbornicima  

Izvor: Danas, 07.Feb.2022

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Gradsko veće usvojilo rebalans budžeta Beograda, koji će pred odbornicima Skupštine biti sledeće nedelje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.