Vesić: Privremena mera suda ne odnosi se na izgradnju gondole

Izvor: RTV Pink, 24.Apr.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Privremena mera suda ne odnosi se na izgradnju gondole

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se privremena mera, koju je doneo Upravni sud, ne odnosi na izgradnju gondole, već na privremenu građevinsku dozvolu, koja je izdata za sprovođenje arheoloških radova koje izvodi Arheološki insititut Srpske akademije nauka i umetnosti.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Odluka suda ne odnosi se na izgradnju žičare

Izvor: Mondo, 24.Apr.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se privremena mera, koju je doneo Upravni sud, ne odnosi na izgradnju gondole, već na privremenu građevinsku dozvolu, koja je izdata za sprovođenje arheoloških radova..Te radove izvodi Arheološki insititut Srpske akademije nauka i...

Nastavak na Mondo...

Vesić: Poštovaćemo meru Upravnog suda

Izvor: RTS, 24.Apr.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je da se privremena mera, koju je doneo Upravni sud, ne odnosi na izgradnju gondole, već na privremenu građevinsku dozvolu, koja je izdata za sprovođenje arheoloških radova koje izvodi Arheološki insititut Srpske akademije nauka i umetnosti.  ...

Nastavak na RTS...

Vesić: U Pekingu i o metrou, industrijskom parku i projektu ‘pametan grad’

Izvor: RTV Pink, 24.Apr.2019

Za Beograd i njegov razvoj su izuzetno važni sporazumi koji su danas potpisani u Pekingu, tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Kini, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.