Vesić: Presložićemo kocke na Trgu zbog žalbi da su neravne

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Presložićemo kocke na Trgu zbog žalbi da su neravne

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će granitne kocke na kolovozu oko Trga Republike u Beogradu, na koje su se građani žalil zbog neravnina, biti presložene.

Kako je Vesić kazao, preslagivanje kocki će biti rađeno o trošku firme "Strabag", koja je izvođač radova na Trgu Repbulike, a za realizaciju izvođač je dobio između 35 i 40 dana.

"Dobili smo žalbe udruženja biciklista, udruženja motociklista - žalili su se na neravnine >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na kolovozu oko Trga.

Danas sam otišao da proverim te primedbe i utvrđeno je da projektanti nisu razmišljali da postoji neko osim automobilista", kazao je Vesić tokom gostovanja na televiziji "Pink".

On je dodao da će preslagivanje biti vršeno tokom noći te da zaustavljanja saobraćaja neće biti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.