Veselji: Povlačenje predstavnika SAD iz Agencije loša vest za Kosovo

Izvor: Danas, 17.Avg.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Povlačenje predstavnika SAD iz Agencije loša vest za Kosovo

Povlačenje predstavnika SAD i Velike Britanije iz Agencije za poređenje i verifikaciju imovine Kosova je loša vest za Kosovo, ocenio je predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji posle saopštenja da je ambasada SAD povukla svog predstavnika iz Agencije. Članak Veselji: Povlačenje predstavnika SAD iz Agencije loša vest za Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Veselji: Istupanje SAD i Velike Britanije iz kosovske agencije uznemirujuće

Izvor: VOA, 17.Avg.2019

Povlačenje predstavnika SAD i Velike Britanije iz Agencije za poređenje i verifikaciju imovine Kosova loša je vest za Kosovo, saopštio je predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji nakon objave posle da je ambasada SAD povukla svog predstavnika iz Agencije. "Svi bi trebalo da budemo uznemireni",...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.