Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021, 18:13

Milenijum tim tužio Dobricu Veselinović, traži 100.000 evra

Kompanija Milenijum tim podnela je još jednu tužbu i to protiv aktiviste Inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića, koga terete za nanošenje štete ugledu i žigu firme i to u iznosu od 100.000 evra, prenosi portal Nova.rs. Isti iznos na ime odštete, ova firma je u tužbi tražila i od nezavisnih medija koji su pisali o poslovima koje "Milenijum tim" dobija od države.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milenijum tim tužio aktivistu NDBG, traže 100.000 evra

Izvor: Danas, 21.Jun.2021

Kompanija Milenijum tim podnela je još jednu tužbu i to protiv aktiviste Inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića, koga terete za nanošenje štete ugledu i žigu firme i to u iznosu od 100.000 evra, prenosi portal Nova.rs.

Nastavak na Danas...

Veselinović: Ne davimo Beograd sprema odgovor na tužbu Milenijum tima

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2021, 11:04

Aktivista Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović izjavio je danas da je u pripremi odgovor na tužbu koju je protiv njega najavila kompanija "Milenijum tim", navodeći da u tom pokretu očekuju da pravda bude na njihovoj strani.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.