Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Mar.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: Ministri i guverner NBS ne plaćaju putarinu

Zamenik šefa poslaničke grupe SDS Janko Veselinović izjavio je danas da ministri, kao i guverner NBS Jorgovanka Tabaković ne plaćaju putarinu pozivajući ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović na odgovornost zbog obmanjivanja javnosti.

“Ministarka je pre nekoliko dana rekla da je donela odluku kojom će ubuduće putarinu plaćati svi ministri, a posle toga je rekla da će putarinu plaćati i poslanici. Proverio sam iz više izvora, a jutros sam i lično proverio na naplatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rampi kod Novog Sada prema Beogradu - ministri ne plaćaju putarinu”, rekao je Veselinović.

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su mu jutros i zaposleni na naplatnoj rampi potvrdili da ministri ne plaćaju putarinu, te da se i ne zaustavljaju na naplatnoj rampi.

Veselinović kaže da je dobio informaciju i da guverner NBS Jorgovanka Tabaković, takođe, ne plaća putarinu.

“Radi se o neistini ministarke Mihajlović, obmanjivanju javnosti, Putarinu plaćaju samo poslanici van Beograda, i to je za neke od njih ozbiljan problem, naročito za one koji nisu na stalnom radu u skupštini I zbog toga pozivam ministarku Mihajlović na odgovornost - zbog obmanjivanja javnosti”, rekao je Veselinović.

On je pozvao Mihajlović da iznese podatak zašto njene kolege ministri, a i ona lično, ne plaćaju putarinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović: Ministri ne plaćaju putarine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015

Poslanik Socijaldemokrakse stranke (SDS) Janko Veselinović izjavio je danas da ministri u Vladi Srbije, kao i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković ne plaćaju putarinu, iako je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila da putarinu od 1. marta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.