Veliko interesovanje inostranih medija za Vučića u Dubaiju! Svi žele izjavu predsednika Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 13:44

Veliko interesovanje inostranih medija za Vučića u Dubaiju! Svi žele izjavu predsednika Srbije (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde u Dubaiju učestvuje na Samitu o klimatskim promenama – COP28 u organizaciji Ujedinjenih nacija.

Nakon niza susreta sa svetskim zvaničnicima, predsednik Vučić dao je izjavu za medije iz Srbije. Međutim, izjavu predsednika Vučića žele i mnogi strani mediji.

Oni su pokazali veliko interesovanje i čekali svoj red kako bi postavili pitanja predsedniku Srbije.

Podsetimo, predsednik se prethodno susreo sa zvaničnicima nekoliko zemalja na marginama ovog skupa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ONI NE ŽELE NIŠTA DA ISPUNE" Vučić iz Dubaija o gorućim temama: Suština je da su nam ruke vezane i da se mnogo bolje držimo nego što bi očekivali

Izvor: Blic, 01.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nalazi u Dubaiju gde učestvuje na Samitu o klimatskim promenama - COP28 u organizaciji Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.