Veliki požar kod Novog Sada

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 03:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar kod Novog Sada

U ataru u blizini Novog Sada u noći između utorka i srede je izbio požar koji je zahvatio oko 2.000 bala slame koji je pretio da zahvati okolne objekte, ali su ga vatrogasci stavili pod kontrolu, potvrđeno je agenciji Beta komandant novosadske Vatrogasne brigade Dragoslav Klisura.

Vatrogasci drže požar pod kontrolom  

Prema njegovim rečima, gori velika količina balirane slame koja je uskladištena u blizini magistralnog puta Novi Sad-Zrenjanin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vatrogasci su na licu mesta i drže požar pod konrolom.

Kako je Beti rečeno u Vatrogasnoj brigadi, požar se brzo raširio i razbuktao, ali je u potpunosti pod kontrolom i ne preti da zahvati okolne objekte.

Nije izvesno kada će požar biti potpuno ugašen zbog toga što suva slama jako gori, ali vatra i pored zadstrašujućeg prizora ne preti nijednom obližnjem objektu, kao ni "Salašu 84", koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta gde je požar izbio, rekli su vatrogasci.

Vlasnik "Salaša 84" Dimče Gulevski rekao je aganciji Beta da su svi zaposleni za svaki slučaj na vreme evakuisani i da ovaj popularni ugostiteljski objekat sa prenoćištem neće raditi dok požar ne bude potpuno ugašen i objekat postane bezbedan za normalan rad.

"Apelujem na sve naše posetioce da ne dolaze na salaš sve dok ih ne budemo obavestili da je svaka moguća opasnost otklonjena", rekao je Gulevski.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.