Ugašen požar kod Novog Sada

Izvor: B92, 17.Jul.2013, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar kod Novog Sada

Novi Sad -- Požar koji je sinoć izbio u ataru kod Novog Sada i zahvatio 2.000 bala slame lokalizovan je i ne postoji opasnost od njegovog širenja.

Komandant novosadske Vatrogasne brigade Dragoslav Klisura rekao je da je gorela velika količina balirane slame, koja je uskladištena u blizini magistralnog puta Novi Sad-Zrenjanin, i da su vatrogasci brzo stigli na mesto požara sa četiri vozila i lokalizovali požar.

"Ne znamo kako je došlo do požara, ali ono što možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reći jeste da nema opasnosti od širenja vatre, jer se bale sa slamom nalaze na

otvorenom. Vatrogasci su presekli gomilu i odvojili zapaljeni deo od onog koji nije goreo. Sada se čeka da se zapaljeni deo dogasi ili izgori do kraja", rekao je Klisura.

U Vatrogasnoj brigadi Novi Sad sinoć su rekli da je vatra pod kontrolom i da ne preti opasnost da zahvati obližnje objekte, pa tako ni “Salaš 84”, čiji su gosti i svi zaposleni, kako je rekao vlasnik tog ugostiteljskog objekta Dimče Gulevski, na vreme evakuisani iz preventivnih razloga.

Gulevski je apelovao na goste da ne dolaze na “Salaš 84” dok opasnost od požara ne bude potpuno otklonjena.

U gašenju požara, koji je izbio oko 21.30 sati i čiji uzroci zasad nisu poznati, angažovano je 10 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila kao i ekipa Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Kaću.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.