Veliki požar kod Novog Sada

Izvor: RTS, 17.Jul.2013, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar kod Novog Sada

Gori više od 2.000 bala slame blizu Salaša 84 kod Novog Sada. Ni ljudi ni objekti nisu ugroženi, ali je požar jako teško gasiti.

Veliki požar izbio je blizu Salaša 84 kod Novog Sada, gde gori više od 2.000 bala slame.

Načelnik sektora za vanredne situacije MUP Predrag Marić rekao je da je požar izbio oko 22.30 u blizini Salaša 84 na novosadskom putu.

"Gori velika količina balirane slame. Na licu mesta je 10 vatorogasaca sa četiri vozila i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mislim da će se tokom cele noći taj požar gasiti", rekao je Marić.

Marić je naglasio da niko nije ugrožen. "Reč je o jednom neuobičajenom događaju kada slama gori i to se ne da lako gasiti. Intervencija će potrajati, ali nema opasnosti po ljude i imovinu", rekao je Marić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.