Velika akcija policije. Uhapšeno 13 osoba, zaplenjen heroin

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika akcija policije. Uhapšeno 13 osoba, zaplenjen heroin

Tuzla -- U velikoj policijskoj akciji MUP-a Tuzlanskog kantona, na području Tuzle, Lukavca i Kalesije uhapšeno 13 osoba i zaplenjena je veća količina heroina.

Posle višemesečnog rada jutros je izvršen pretres na 15 lokacija u Tuzli, Lukavcu i Kalesiji.

"Tom prilikom je 13 osoba lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga", rekla je portparolka Uprave policije MUP TK Amra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kapidžić, prenosi Klix.ba.

U toj akciji pronadjeni su i mobilni telefoni, određena količina novca i drugi predmeti koji će poslužiti za dokazivanje počinjenja krivičnog dela.

Među uhapšenima ima i žena, a istraga treba da pokaže i da li su sve uhapšene osobe delovale u jednoj kriminalnoj grupi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.