Uhapšeno 13 osoba na području Tuzle, zaplenjena veća količina droge

Izvor: RTS, 16.Maj.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 13 osoba na području Tuzle, zaplenjena veća količina droge

U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, na području Tuzle, Lukavca i Kalesije uhapšeno je 13 osoba i zaplenjena veća količina heroina.
Pretres je izvršen na 15 lokacija.

"Tom prilikom je 13 osoba uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga", rekla je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Uprave policije MUP TK Amra Kapidžić, prenosi Kliks.
U akciji su pronađeni i mobilni telefoni, određena količina novca i drugi predmeti koji će poslužiti za dokazivanje počinjenja krivičnog dela.
Među uhapšenima ima i žena, a istraga treba da pokaže i da li su sve uhapšene osobe delovale u jednoj kriminalnoj grupi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinaest osoba uhapšeno na području Tuzlanskog kantona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2019

U policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) u četvrtak ujutro je uhapšeno 13 osoba i zaplijenjena je veća količina droge heroin. Akcija je izvedena po naredbi Opštinskog suda u Tuzli, a pretresi su izvršenina 15 lokacija u Tuzli, Lukavcu i Kalesiji. "Tom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Poreskom utajom oštetili budžet za 115 miliona dinara

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 08:54

U koordiniranoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Šapcu uhapšena su dva lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo poreske utaje pri čemu su oštetili budžet Srbije za 115 miliona dinara, saopštila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.