Veleobrt kakav Srbija nije očekivala: Zoran Marjanović izlazi na slobodu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veleobrt kakav Srbija nije očekivala: Zoran Marjanović izlazi na slobodu?

Prošlo dve pune godine od ubistva pevačice

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je obavijeno velom tajne, a pitanje koje mnogi postavljaju glasi da li je njen suprug Zoran Marjanović ubica. Numerolog Miša Zomboran otkriva da bi u ovoj godini moglo da dođe do preokreta i da Zoran čak bude pušten na slobodu u junu.

Pročitajte i:

Miša Zomboran kaže da je tekuća godina sudbinska za Marjanovića i da njegov numerički kod ukazuje na to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se od aprila događati velike promene u tom slučaju.

- Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, nazad dva. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene - kaže sagovornik i dodaje da Zoranov rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina sa zakonom.

Prema rečima numerologa, porodica Marjanović je takođe obavijena velom misterije. On ističe da je udaljavanje Zorana i njegovog oca sve značajnije, dok u porodici ne jenjava potreba za materijalnim.

- Izvesna je sve teža komunikacija između oca i sina. Sve ovo je posledica porodičnog prokletstva koje Marjanovići imaju i koje se manifestuje tako što su Marjanovići više okrenuti materijalnoj nego duhobnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bilo poslovno-finanskijsko polje problem, već porodično-emotivno i zdravstveno. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i zdravljem - navodi Zomboran.

Prema njegovim rečima, Marjanoviće u narednim godinam očekuje "vrlo naporna igra vremena" ako ne reše da živote menjaju iz korena i okrenu se duhovnoj strani.

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva u kanalu u Borči pre dve godine sa brojnim povredama glave i na telu. Iza sebe je ostavila ćerku Janu koja danas ima sedam godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.