Većina radnika u privatnom sektoru Srbije ne iskoristi pravo na pauzu

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina radnika u privatnom sektoru Srbije ne iskoristi pravo na pauzu

U Srbiji trećina radnika u privatnom sektoru ne iskoristi vreme za pauzu u toku radnog vremena, na koju zakonski ima pravo, dok 69 odsto radnika u tom sektoru ne iskoriste celu pauzu, podatak je organizacije Pobuna Srbija. Članak Većina radnika u privatnom sektoru Srbije ne iskoristi pravo na pauzu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anketa: Većina građana smatra da bi novinari trebalo da dobiju veću zaštitu od države

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

U anketi sprovedenoj na sajtu Danasa 80 odsto građana smatra da Vojislav Šešelj neće biti sankcionisan zbog uvreda i pretnji upućenih novinarski Danasa, dok 71 odsto njih smatra da bi novinari trebalo da dobiju veću zaštitu od države. Članak Anketa: Većina građana smatra da bi novinari trebalo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.