Veći broj spasilaca Gorske službe na planinama za praznike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 12:48

Veći broj spasilaca Gorske službe na planinama za praznike

Gorska služba spasavanja povećala je broj spasilaca koji tokom ove nedelje dežuraju na planinama, zbog očekivanog većeg broja skijaša, bordera i turista tokom praznika, saopštila je danas ta organizacija.

Na ukupno četiri planine na kojima dežuraju spasioci GS S-a, ove nedelje biće ukupno 25 spasilaca

Na Staroj planini dežuraju tri spasioca, na Zlatiboru četiri, na Divčibarama dva, dok je na Kopaoniku ukupno 16 spasilaca koji brinu o bezbednosti turista koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nalaze na planinama.

Gorska služba je takođe apelovala na sve ljubitelje zimskih sportova da se dobro pripreme za zimske uslove i temperature koje su trenutno na planinama, da se adekvatno obuku i koriste staze koje su prilagođene njihovom znanju i veštinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na četiri planine povećan broj spasilaca

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2022

Gorska služba spasavanja saopštila je danas da je zbog očekivanog većeg broja turista, skijaša i bordera povećala broj spasilaca koji tokom ove nedelje dežuraju na planinama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.