Veče uz radio: Kako je Jugoslavija slušala rokenrol

Izvor: Danas, 30.Nov.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče uz radio: Kako je Jugoslavija slušala rokenrol

Getty Images/Denver PostVeče uz radio je počelo s emitovanjem 1968. godine Ako ste krajem 1960-tih i ranih 1970-tih živeli u Jugoslaviji i žudeli da čujete novu muziku, i to onu još uvek ne tako prisutnu na prostorima koje su na Zapadu nazivali „iza Gvozdene zavese“, svakog ponedeljka biste, nešto pre osam uveče, uključili prvi program […] Članak Veče uz radio: Kako je Jugoslavija slušala rokenrol se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Srbije u poslednjih 17 godina nije razmatrala narodne inicijative

Izvor: Danas, 30.Nov.2018

U poslednjih 17 godina nijedna građanska inicijativa nije razmatrana u Skupštini Srbije, a podatke o njihovom statusu unutar parlamenta moguće je naći samo za tri inicijative iz 2007. i 2008. godine. Članak Skupština Srbije u poslednjih 17 godina nije razmatrala narodne inicijative se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Od ponedeljka .RS domen na 13 jezika

Izvor: Danas, 30.Nov.2018

Od ponedeljka, 10. decembra, .RS domen će "govoriti" čak 13 jezika i omogućiti upotrebu 67 latiničkih slova, pa nazivi domena, između ostalog, viće neće morati da se pišu "ošišanom latinicom". Članak Od ponedeljka .RS domen na 13 jezika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.