Koreja, deset godina kasnije: Voz sa juga stigao na sever

Izvor: Danas, 30.Nov.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koreja, deset godina kasnije: Voz sa juga stigao na sever

Getty ImagesVoz nije prešao granicu dve Koreje više od deset godina Prvi put posle više od deset godina voz iz Južne Koreje prešao je granicu sa Severnom Korejom. U vozu je tim od 28 stručnjaka sa juga, koji će se baviti pitanjem kako da pomognu Severnokorejcima da modernizuju železnicu. Odnosi na Korejskom poluostrvu su u […] Članak Koreja, deset godina kasnije: Voz sa juga stigao na sever se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koreja, deset godina kasnije: Voz sa juga stigao na sever

Izvor: B92, 30.Nov.2018

Prvi put u poslednjih deset godina voz iz Južne Koreje je prešao granicu sa Severnom Korejom...Prvi put posle više od deset godina voz iz Južne Koreje prešao je granicu sa Severnom Korejom...U vozu je tim od 28 stručnjaka sa juga, koji će se baviti pitanjem kako da pomognu Severnokorejcima da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.