Važno za vozače: Ove ulice će u nedelju biti zatvorene zbog Maratona

Izvor: B92, 02.Jun.2021, 19:28

Važno za vozače: Ove ulice će u nedelju biti zatvorene zbog Maratona

JKP "Gradske pijace" saopštilo je da će "Buvljak" koji se nalazi u Bloku 23 u nedelju biti zatvoren zbog održavanja 34. Beogradskog maratona.

Vozači će, stoga, morati da potraže alternativne pravce u nedelju, što je već uobičajen slučaj pri održavanju ovako važnih manifestacija.

U toku održavanja maratona za saobraćaj će biti zatvorene ulice u okolini - Bulevar Umetnosti, Ulica Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Ulica Milentija Popovića, Bulevar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikole Tesle, kao i druge ulice dalje od pijace na kojima će se nadmetati maratonci, pišu Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.