Vatra i bes u Beloj kući: Da li je Melanija plakala?

Izvor: B92, 04.Jan.2018, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vatra i bes u Beloj kući": Da li je Melanija plakala?

Vašington -- Predstavnici predsednika i prve dame SAD demantovali su navode iz knjige Majka Vulfa, "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće".

Tamo piše da prva dama SAD nije plakala od sreće izborne noći, kao i to da Tramp nije očekivao da će pobediti.

Sekretarka za štampu Bele kuće, Sara Hakabi Senders, smatra da je Volfova knjiga prepuna "laži i pogrešnih priča pojedinaca koji nemaju ni pristup ni uticaj u Beloj kući", prenosi AP.

"Imati udela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u knjizi, koja se može opisati kao nikakva tabloidna fikcija, pokazuje njihove jadne pokušaje da budu bitni", dodala je Sendersova.

Portparolka prve dame SAD, Stefani Grišam, rekla je da je Melanija podržala odluku svog muža da se kandiduje za predsednika SAD.

"Ona je bila ubeđena da će pobediti i bila je veoma srećna kada se to dogodilo", rekla je Grišamova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO ZAŠTO JE MELANIJA PLAKALAŽ: Konačno otkrivena tajna izborne noći

Izvor: Kurir, 04.Jan.2018

Predstavnici predsednika i prve dame SAD, Donalda i Melanije Tramp, demantuju navode iznesene u novoj knjizi autora Majka Vulfa, "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", da prva dama SAD nije plakala od sreće izborne noći, kao i to da Tramp nije očekivao da će pobediti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.