Vasiljević: Deco, nije to bilo protiv protesta građana, već protiv nesrećne opozicije koja fotošopira FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 12:25

Vasiljević: Deco, nije to bilo protiv "protesta građana", već protiv nesrećne opozicije koja fotošopira FOTO

Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, je reagovala podovom pisanja medija o njenom komentarisanju fotošopiranih slika sa protesta.

"Deco, nije to bilo protiv “protesta građana”, već protiv nesrećne opozicije koja je fotoshopirala broj građana na protestu! Nije to bio PROPUST, to je bio falsifikat. Ne znam onda kome je baš frka…", napisala je Vasiljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆEVA SAVETNICA ZA MEDIJE JASNA: To nije bio propust, to je bio falsifikat!

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Maj.2023

Savetnica za medije predsednika Srbije objavila je na svom Tviter nalogu objave opozicionih medija gde se ona proziva na najgori mogući način, a uz njih je poslala odgovor kakav i priliči navedenim objavama. Ona je napisala na svom Tviter nalogu sledeće: „Deco, nije to bilo protiv „protest građana“,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.