Varhelji se sastao sa Bisljimijem FOTO

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 11:53

Varhelji se sastao sa Bisljimijem FOTO

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji sastao se danas u Briselu sa zamenikom premijera privremenih prištinskih institucija Besnikom Bisljimijem.

Njih dvojica su razgovarali, između ostalog, o tome kako EU može da pomogne pri implementaciji rezultata dijaloga.

"Počinjemo dan sa Besnikom Bislimijem razgovorom o agendi reformi EU i zadacima koji su pred nama i kako će Komisija moći da pomogne implementaciju rezultata kada dijalog Beograd-Priština bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspešan", napisao je Varhelji na Tviteru.

U Briselu će danas biti održan sastanak šefova pregovaračkih timova Beograda i Prištine, Petra Petkovića i Besnika Bisljimija, koji su pozvani u Brisel radi dogovora o radu na u implementaciji onoga što je dogovoreno na sastancima u Ohridu 18. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POČELI RAZGOVORI U BRISELU Varheji se prvo sastao sa Bisljimijem, tema implementacija Ohridskog sporazuma

Izvor: Blic, 04.Apr.2023

Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji sastao se danas u Briselu sa zamenikom premijera privremenih prištinskih institucija Besnikom Bisljimijem, sa kojim je razgovarao, između ostalog, o tome kako EU može da pomogne pri implementaciji rezultata dijaloga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.