Vanredni polasci autobusa zbog prvomajskih praznika

Izvor: Blic, 29.Apr.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredni polasci autobusa zbog prvomajskih praznika

Beogradska autobuska stanica i preduzeće "Lasta" uveli su danas, uoči prvomajskih praznika i vanredne polaske autobusa, rečeno je Tanjugu u BAS-u i "Lasti".

Dežurni dispečer Beogradske autobuske stanice Goran Veličković je rekao da su planirana ukupno 724 polaska, od kojih 22 vanredna, uglavnom prema mestima na jugu Srbije.

Glavni dispečer preduzeća "Lasta" Ljubomir Riznić rekao je da je da su planirana 6.132 polaska i da je do sada uvedeno devet vanrednih polazaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to za Žabljak i Herceg Novi, Blace, Kuršumliju i Smederevsku Palanku.

On je najavio da će tokom popodneva biti pojačan i gradsko-prigradski saobraćaj na potezu Mladenovca, Sopota, Barajeva i Obrenovca, a vanrednih polazaka će biti i sutra, pa sve do utorka, 3. maja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.